Kaiturin Tila
TILALLA VOI VIERAILLA ENNAKKOVARAUKSELLA YMPÄRI VUODEN. OTA YHTEYTTÄ EMÄNTÄÄN!

---
-
Kaiturin tila
Tervetuloa!
Kaiturin tila Maskun Pakaisissa tarjoaa kävijöilleen palan elävää maaseutua kauniine pihapiireineen ja maatiaiseläimineen. Tila sopii niin ryhmille retki- ja kokouspaikaksi kuin opintoretkikohteeksi sekä lapsi- että aikuisryhmille. Uutuutena valikoimaan ovat tulleet myös yrityksille tarjottavat TYKY-päivät! Yksittäiset vierailijat pääsevät tutustumaan tilaan juhannuksesta koulujen kesäloman loppuun kestävällä yleisöopastuskaudella. Meillä eläimiin tutustutaan ensin aina opastetusti, mikä takaa niin ihmisten kuin eläintenkin viihtymisen. Tutustu tarjontaan Tuotteet ja palvelut -alasivulla ja kysy lisää emäntä Marjukka Kulmalalta! Tulethan siis kuitenkin kesäisin opastusaikoina tai kahvilan aukioloaikoina, sillä muulloin tila on perheemme koti. Yksityiskierroksia toki pidetään sopimuksen mukaan muinakin aikoina ympäri vuoden!

Sivujen alaosissa olevia kuvia napauttamalla näet ne isompina.


-
Kesällä tapahtuu paljon!
Ajankohtaista
KESÄOPASTUSKAUSI ON PÄÄTTYNYT JA KOULULAISTEN OPINTORETKIKAUSI ON ALKAMASSA.

Kiitos kaikille meillä kesän aikana vierailleille! Kesäopastuksia ei enää tänä vuonna järjestetä, mutta tilauksesta meillä voi toki vierailla. Kysy lisää emännältä!

-
Emot hoitavat tipujaan touhukkaasti.Emot hoitavat tipujaan touhukkaasti.Emot hoitavat tipujaan touhukkaasti.
Eläinkuulumisia
Kesän opastuskierrokset tuovat eläinten päivään omat mausteensa. Kanojen ja pupujen osalta näiden mausteiden maku on voikukkainen! Possut Hinku ja Vinku nauttivat possutikkareista, jotka usein ovat perunaa tai viinirypäleitä. Lehmille ja lampaille tarjotaan lämmintä kättä eli rapsutuksia ja silityksiä. Seurustelu tapahtuu kuitenkin emännän pitämillä opastuskierroksilla, joten hyvällä ohjeistuksella vältetään stressi molemmin puolin. Kanalassa Kanelin ja Elsan tiput ovat kuoriutuneet heinäkuun lopulla ja koneessa keväällä haudotut tiput ovat nyt luovutusikäisiä nuorikoita. Lehmiämme voi katsella myös Yle Areenassa, sillä Puoli seitsemän -ohjelman toimittaja Päivikki Koskinen kävi syksyllä tekemässä reportaasia lukulehmätoiminnasta. Tässä linkki reilun kolmen minuutin pätkään, joka on erittäin hyvä johdatus aiheeseen: Lue lehmälle. Raision kaupunginkirjaston kanssa olemme aloittamassa lukulehmähanketta, joka suunnataan raisiolaisille tokaluokkalaisille. He pääsevät kaikki lukemaan lehmille ensi syksystä alkaen.

Eläinkuulumisia kannattaa seurata myös facebookissa, sinne tiedot päivittyvät kaikkein nopeimmin!

-
-
Yhteystiedot
-
Kaiturin tila
http://www.kaiturintila.fi

Emäntä:
Marjukka Kulmala
050 524 3278

-

 
  
-
107977 | Copyright © 2017 Kaiturin Tila