Kaiturin Tila
OPASTUKSET KESKIVIIKKOISIN KLO 10, 12 & 14 JA TO-SU KLO 12 & 14. EI TARVITA ENNAKKOILMOITTAUTUMISTA!

---
-
Kaiturin tila
Tervetuloa!
Kaiturin tila Maskun Pakaisissa tarjoaa kävijöilleen palan elävää maaseutua kauniine pihapiireineen ja maatiaiseläimineen. Tila sopii niin ryhmille retki- ja kokouspaikaksi kuin opintoretkikohteeksi sekä lapsi- että aikuisryhmille. Uutuutena valikoimaan ovat tulleet myös yrityksille tarjottavat TYKY-päivät! Yksittäiset vierailijat pääsevät tutustumaan tilaan juhannuksesta koulujen kesäloman loppuun kestävällä yleisöopastuskaudella. Meillä eläimiin tutustutaan ensin aina opastetusti, mikä takaa niin ihmisten kuin eläintenkin viihtymisen. Tutustu tarjontaan Tuotteet ja palvelut -alasivulla ja kysy lisää emäntä Marjukka Kulmalalta! Tulethan siis kuitenkin kesäisin opastusaikoina tai kahvilan aukioloaikoina, sillä muulloin tila on perheemme koti. Yksityiskierroksia toki pidetään sopimuksen mukaan muinakin aikoina ympäri vuoden!

Sivujen alaosissa olevia kuvia napauttamalla näet ne isompina.


-
Kesällä tapahtuu paljon!Kesällä tapahtuu paljon!Kesällä tapahtuu paljon!
Ajankohtaista
OPASTUSKIERROKSET, KEITTOKESKIVIIKOT JA KAHVILASUNNUNTAIT
Tilaan ja eläimiin pääsee tutustumaan opastuskierroksilla, joita järjestetään seuraavasti:
- keskiviikkoisin klo 10, 12 ja 14
- torstaista sunnuntaihin klo 12 & 14
Ennakkoilmoittautumista ei tarvita! Pääsymaksu 6 €/hlö tai 20 €/4 hlöä. Keskiviikkoisin heinäkuun loppuun asti Perinnepadan keittolounasta (7/5 €) tarjolla klo 11-14 ja sunnuntaisin klo 12-16 yhdistysten kesäkahvilat elokuun puoleenväliin asti. Muina päivinä voi ottaa omia eväitä mukaan. Jos haluaa käydä pelkästään lounaalla keskiviikkona tai kahvilla sunnuntaina, niin se onnistuu kyllä ilman pääsymaksua.
SUNNUNTAINA 23.7. MASKU-SEURAN KAHVILA KLO 12-16. DUO TOIVE SOITTAA TUOLLOIN KAUNISTA KANSANMUSIIKKIA! TÄLLÄ TAVOIN KAITURIN TILA HALUAA JUHLISTAA SATAVUOTIASTA SUOMEA.


KESKIKESÄN LAMMASJOOGAT, VIELÄ VIIMEINEN KERTA JÄLJELLÄ!
Tule tekemään lempeä ja rentouttava hathajoogaharjoitus lampaiden kanssa, omenapuiden katveessa! Harjoituksen kautta saamme nauttia myös ympäröivän luonnon ja eläinten läsnäolon hyvinvointivaikutuksista. Lampaat saavat tulla rapsuteltavaksi ja osallistua harjoitukseen oman tuntemuksensa mukaan. :)

Lammasjoogaryhmiä on keskikesällä neljä:
to 29.7. klo 18-19.15
to 6.7. klo 18-19.15
ti 11.7. klo 18-19.15
to 20.7. klo 18-19.15

Kaikkiin ryhmiin ilmoittautuminen viimeistään päivää ennen osoitteeseen: osuuskuntaonnenjuuri [ät] gmail.com. Jätä yhteystietosi, erityisesti puhelinnumero. Lammasjoogaryhmät toteutuvat, mikäli niihin on ilmoittautunut vähintään kuusi ihmistä.

Lammasjoogan hinta on 20e/kerta/hlö (sis. alv). Tunti maksetaan paikan päällä käteisellä, mieluusti tasarahalla. Maksusta on mahdollista saada kuitti.

Pukeudu säänmukaisesti joustaviin vaatteisiin ja ota mukaan oma joogamatto. Huom. säävaraus: kunnon sateen sattuessa tapahtuma peruuntuu. Tulethan ajoissa paikalle, sillä aloitamme tasalta!

Lammasjoogan järjestävät yhteistyössä Kaiturin tila ja Osuuskunta Onnenjuuri. Ohjaajana toimii Osuuskunta Onnenjuuren jooga- ja green care -ohjaaja Karoliina Laakso.


-
Kanat kiiruhtavat aina vierailijoiden luokse voikukkien toivossa!Kanat kiiruhtavat aina vierailijoiden luokse voikukkien toivossa!Kanat kiiruhtavat aina vierailijoiden luokse voikukkien toivossa!
Eläinkuulumisia
Kesän opastuskierrokset tuovat eläinten päivään omat mausteensa. Kanojen ja pupujen osalta näiden mausteiden maku on voikukkainen! Possut Hinku ja Vinku nauttivat possutikkareista, jotka usein ovat perunaa tai viinirypäleitä. Lehmille ja lampaille tarjotaan lämmintä kättä eli rapsutuksia ja silityksiä. Seurustelu tapahtuu kuitenkin emännän pitämillä opastuskierroksilla, joten hyvällä ohjeistuksella vältetään stressi molemmin puolin. Kanalassa Kaneli ja Elsa ovat alkaneet hautoa ja koneessa keväällä haudotut tiput ovat nyt luovutusikäisiä nuorikoita. Lehmiämme voi katsella myös Yle Areenassa, sillä Puoli seitsemän -ohjelman toimittaja Päivikki Koskinen kävi syksyllä tekemässä reportaasia lukulehmätoiminnasta. Tässä linkki reilun kolmen minuutin pätkään, joka on erittäin hyvä johdatus aiheeseen: Lue lehmälle. Raision kaupunginkirjaston kanssa olemme aloittamassa lukulehmähanketta, joka suunnataan raisiolaisille tokaluokkalaisille. He pääsevät kaikki lukemaan lehmille ensi syksystä alkaen.

Eläinkuulumisia kannattaa seurata myös facebookissa, sinne tiedot päivittyvät kaikkein nopeimmin!

-
-
Yhteystiedot
-
Kaiturin tila
http://www.kaiturintila.fi

Emäntä:
Marjukka Kulmala
050 524 3278

-

 
  
-
103149 | Copyright © 2017 Kaiturin Tila