VIERAILUTOIMINTA ON TÄLTÄ ERÄÄ PÄÄTTYNYT. TOIVOTAMME TERVEYTTÄ KAIKILLE!

Kokoukset


Vanhan päärakennuksen tilat ovat käytettävissä mm. kokouksia ja koulutuksia varten. Saliin mahtuu kokoustamaan enimmillään noin 20 henkeä. Tilavuokra on 25 €/alkava tunti ja kahvitarjoilut alkaen 5 €/hlö. Hinnat sisältävät ALV:n. Kokouksen oheisohjelmaksi voi varata vaikka tilaesittelyn.

Kokonaisen päivän meillä viihtyville suosittelemme lämpimästi Perinnepadan lounastarjoiluja. Perinnepata on lähi-, villi- ja perinneruokaan erikoistuneen biologi-ravintolakokin Päivi Lehtosen yhden naisen yritys. Perinnepadan sesongin mukaiset menut ovat varsinaissuomalaisten satokauden raaka-aineiden juhlaa, sisältäen perinteisiä ja nykyaikaisempia säväyksiä. Erityisesti villiyrtit ja sienet ovat Päivin erikoisalaa. Liharuuissa raaka-aine on aina eettisesti tuotettua ja useimmiten luomua. Kaiken kukkuraksi Päiviltä valmistuvat helposti myös erittäin maukkaat kasvis- ja vegaaniruuat. Lounastarjoilujen hintahaarukka vaihtelee välillä 12,50 - 35 €/hlö ja minimilaskutus on 10 henkeä useimmissa menuissa.

 
 

Kaipaatko juhlapaikkaa tai kurssitiloja?


Noin 500 metrin päässä tilastamme sijaitsee Pakaisten vanha kansakoulu, jota on kunnostettu ja varusteltu vuodesta 1985 asti kokoontumistilaksi. Sisätilat ovat siistit ja hyvin toimivat esimerkiksi perhejuhlille, kerhoille, kursseille tai vaikka viikonloppuleireille (patjat löytyy). Pöytien ääreen mahtuu reilut 40 henkilöä ja ruoka- sekä kahviastiastot ovat käytettävissä. Pihalla on grillikota ja leikkikenttä. Koulun omistaa Maskun kunta ja Pakaisten kyläyhdistys on vuokralaisena. Kyläyhdistyksen tavoitteena on säilyttää tila yleisessä käytössä ja varoja kerätään ylläpitokustannusten kattamiseksi. Tilat saa käyttöönsä naurettavan edullisesti (hinnasto alla), joten kannattaa unohtaa työläät järjestelyt omissa nurkissa ja suunnata Pakaisiin! Kaiturin tilan emäntä on kyläyhdistyksen puheenjohtaja ja tilan varaaminen onnistuu tämän sivuston yhteystiedoilla. Tapahtumaanne voi yhdistää oheisohjelmaksi toki myös vierailun Kaiturin tilalle, mutta myös täysin omassa rauhassa oleminen onnistuu Pakaisten koululla hyvin! Hintakin pysyy edullisena, kun jokainen käyttäjä siivoaa itse omat jälkensä.

Tässä vielä koko hinnasto:
arki 2-3 h 30€ (ma-to)
arkipäivä (koko päivä) ma-pe 60 €
päivä la-su 75 €
koko viikonloppu pe-su 200 €
perussiivousmaksu 80 € (jos joudutaan siivoamaan) ja erikoistapaukset erikseen
puita grillikotaan 15 € / 30 litraa

 
 
Matkamaalle.fi
 
TripAdvisor
 
Instagram
 
 
 
Kaiturin tila
https://kaiturintila.fi

Emäntä:
Marjukka Kulmala
050 524 3278

Copyright © 2021 Kaiturin Tila | Webbinen.net