OPASTUSTOIMINTA ON TAUOLLA KORONAN TAKIA, LAMMASJOOGAA JÄRJESTETÄÄN. TOIVOTAMME TERVEYTTÄ KAIKILLE!

Yhteystiedot


puh: 050 524 3278
e-mail: marjukka.kulmala(at)kaiturintila.fi

Kaiturin Tila
Nälkänummentie 19
21250 Masku

Näin löydät meille:

Valtatie 8:n suunnasta: Raisiosta päin tullessa käänny Maskun keskustan ja Kurittulan koulun kohdalla liikenneympyrästä oikealle (liittymä nro 7) ja seuraa viittoja, joissa lukee "Pakainen". Aja n. 6 km suoraan kääntymättä mihinkään, kunnes tulee merkki "päällyste päättyy". Tämän jälkeen tulee Y-risteys, josta käännyt vasemmalle Nälkänummentielle. Vajaan 200 metrin päässä näetkin jo tilamme oikealla!

Ruskon suunnasta: Ruskon keskustan läpi ajetaan Vahdontietä, kunnes tulee vasemmalle kyltit "Nousiainen" ja "Inkistentie". Inkistentietä ajetaan n. 2 km ja käännytään taas vasemmalle "Pakainen 2" ja "Pakaistentie". Hiekkatietä on matkaa vielä 2 km risteykseen, jossa lukee "Papumäki 3" ja "Nälkänummentie". Käänny tästä oikealle. Vajaan 200 metrin päässä sijaitsee tilamme oikealla!

Alla olevasta linkistä saat avattua kartan! Huom! Jotkut navigaattorit ohjaavat koukkaamaan Nousiaisten Nesteen kautta, mutta se johtuu ilmeisesti tietyömaan aikaisista järjestelyistä. Eli käänny siis valtatieltä sivuun jo Maskussa liittymästä nro 7.

Google Maps

 
 

Muita menovinkkejä Maskussa ja lähialueella


Maskuun tulijoiden kannattaa samalla reissulla tutustua muihinkin paikallisiin kohteisiin. Kesäinen rantaelämä ja vaikka frisbeegolfin harrastaminen keskittyy Maskussa Rivieran alueelle. Ruusuista pitävät voivat käydä käyskentelemässä Maskun rosariumissa ja tutustumassa museon tarjontaan. Nämä kohteet löytyvät Maskuntien varrelta melko läheltä kirkkoa, toinen maamerkki on Maskunjoki ja sen ylittävä silta. Maskun Askaisiin ajelemalla voi käydä tutustumassa upeaan Louhisaaren kartanolinnaan. Kartanolinnan vieressä toimiva Louhisaaren kartano tarjoaa myös majoitusta sekä ruoka-, kahvila- ja juhlapalveluja. Louhisaaren lähellä sijaitsee myös yleinen uimaranta, Pikisaari. Saunomisesta ja esimerkiksi saunaelämyksen ja kokouksen yhdistämisestä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Saunaparoniin (Maskun hiekkakuoppien alueella). Meiltä ei ole pitkä matka myöskään Ruskon puolelle, jossa palvelee sisustajien arvostama Loviisan aitta. Suurimmaksi osaksi yllä mainitut kohteet palvelevat vain kesäkaudella, Loviisan aitta toki vuoden ympäri!

Maskussa voi myös majoittua maalaisromanttiseen tyyliin Niemenkulmalla, jossa kaunis kumpuileva viljelysmaisema ja komeat tammet sekä Naantalin läheisyys eivät ainakaan haittaa viihtyvyyttä! Käy tutustumassa: Kivimäen matkailutila! Naantali on Maskun naapurissa ja Muumimaailman lisäksi sieltä löytyy vaikka mitä, myös idyllistä majoitusta. Tutustu Visit Naantaliin!.

 
 
Matkamaalle.fi
 
TripAdvisor
 
Instagram
 
 
 
Kaiturin tila
https://kaiturintila.fi

Emäntä:
Marjukka Kulmala
050 524 3278

Copyright © 2020 Kaiturin Tila | Webbinen.net